В’єтнамську візу ми робили в місті Гуанджоу, Китай. Це доволі проста процедура, якщо подбати про всі необхідні документи.

Які документи потрібні для в’єтнамської візи?

1. Анкета (її можна заповнити безпосередньо у посольстві);
2. Копія першої сторінки  закордонного паспорта;
3. Копія китайської візи (якщо у вас китайська віза продовжена, то копії обох віз);
4. Довідка з банку про стан рахунку;
5. Бронь квитків на літак в обидва боки;
6. Бронь готелю;
7. 2 Фото;
8. Якщо ви мандруєте з дитиною, потрібно з документами подавати копію свідоцтва про народження, обов’язково перекладену на англійську та завірену в нотаріуса.

Ми робили візи на 3 місяці. Ціна однієї візи 530 юань (майже 80$, станом на травень 2017)

В’єтнамська віза робиться 4 робочі дні.

За цим посиланням адреса та телефон Посольства В’єтнаму у Гуанджоу:

http://www.vietnameseembassy.org/china+guangzhou.html